Fra venstre: Jonathan J. Borg (JCI EVP Europe), Sarah Mwamburi (JCI Oslo), Ana Frutuoso (JCI Oslo), Anna Levina (JCI Oslo), Alma Karabeg (JCI Norway Nasjonalpresident 2017), Dawn Hetzel (JCI World President 2017).

Anna Levina, Ana Frutuoso og Sarah Mwamburi fra JCI Oslo gikk helt til topps i Europamesterskapet i debatt. Nå er de klare for verdensmesterskapet, som avholdes i Amsterdam i November.

Den norske delegasjonen fra Junior Chamber International (JCI) utmerket seg i flere grener på Europakonferansen i Sveits, nylig. Deltakere fra Oslo resulterte i europeiske utmerkelser i begge de anerkjente konkurransene debattsport og taleteknikk.

Anna Levina, Ana Frutuoso og Sarah Mwamburi fra JCI Oslo deltok i debatt konkurransen mot andre europeiske land og ble europamestere i debatt. Debattkonkurransen avholdes med to lag på tre personer som debatterer mot hverandre på tid, for å overbevise publikum om sitt syn på et tilfeldig valgt tema. I tillegg til JCI Oslo sin formidable innsats i debatt, vant Annika Hedström fra naboforeningen JCI Innovation den Europeiske talekonkurransen. Vinnerne ble utnevnt i en egen seremoni på gallafest med 1500 deltakere i Basel i Sveits. I tillegg til å bli europamestere i debatt, ble også JCI Oslo’s medlem Nora Gamst rangert blant topp tre i europa for sitt unike bidrag til foreningen.

JCI er en verdensomspennende frivillig forening for unge ledere i alderen 18 til 40 år. JCI tilbyr utviklingsmuligheter som styrker unge menneskers evner til å skape positiv endring i samfunnet. JCI Oslo har 25 aktive medlemmer og vant prisen for Beste lokalforening i Norge i 2016. JCI Norway tilbyr kurs, akademier, program i debatt, program i taleteknikk, prosjekter, styreverv og er en del av verdensomspennende nettverk med medlemmer i 120 land.

 

Please follow and like us:
Tre Oslo-kvinner blir Europamestere i debatt