JCI Norways Nasjonalkongressen, oktober 2017

av Benedicte Nylund

Med flere års erfaring fra styret i JCI Oslo, ville jeg endelig stille til det nasjonale styret i JCI Norway for 2018 for styrevervet Executive Vice President Marked (EVP Marked). Flere medlemmer i JCI Oslo hjalp til på forhånd å ‘fremsnakke’ meg og fortalte om mitt lokale engasjement. Det gjorde at min presentasjon på Nasjonalkongressen gikk veldig bra. Folk sa, ‘Å ja, deg ja, deg har vi hørt mye om’. Det føltes veldig betryggende å ha JCI Oslo som heiagjeng da jeg stilte til valg i det nasjonale styret.

Av praktiske ting man må gjøre for å stille til valg for et nasjonalt styreverv er først å bli nominert av sin lokalforening, i god tid før Nasjonalkongressen. Deretter må man svare på et spørreskjema hvor man beskriver seg selv som person og forteller om motivasjonen for å stille til valg. På selve Nasjonalkongressen er det utspørring fra tidligere presidenter. Dette grudde jeg meg litt til for det føles som et jobbintervju, men det var bare hyggelig og lærerikt. Så er det kandidatshow hvor man skal gå ut av komfortsonen og presentere seg selv. Jeg holdt en presentasjon om meg selv på stylter iført skibriller, sykkelhjelm, refleksvest og lykkeamuett. Lykkeamuletten gjorde trikset, for på Generalforsamlingen ble jeg heldigvis valgt inn i styret. Jeg anbefaler alle med erfaring fra lokale styrer og mye motivasjon for JCI, å stille til nasjonalt styre ☺

JCI Norway Nasjonalkongress 2017 - Benedicte Nylund - EVP Marked

Please follow and like us:
Å stille til nasjonalt styreverv: EVP Marked