JCI collaborateI JCI tror vi på samarbeid som gir resulater for alle involverte samarbeidspartnere.

JCI har partnerskap på internasjonalt, nasjonalt og lokalt nivå. Avtaler på globalt nivå inkluderer internasjonale sammenslutninger som FN og UNESCO, ikke-komersielle organisasjoner som AIESEC og Junior Achievent Young Enterprise (JAYE). JCI har også også gode samarbeidspartnere i næringslivet, representert ved bl.a. International Chamber of Commerce (ICC).

Nasjonalt og lokalt i JCI Norway  representerer samarbeidspartnere våre et mangfold av næringer som f.eks. reiseliv, regnskap, m.m.

JCI Oslo er åpne for å diskutere forslag til ulike type samarbeid som kan fremme personlig utvikling til våre medlemmer og oppfordrer alle interessenter til å ta kontakt.

 

Oslo Chamber of Commerce - hovedsamarbeidspartner

Logo Oslo Chamber of CommerceOslo Chamber of Commerce og JCI Oslo har siden 2008 hatt en samarbeidsavtale. Avtalen er fornyet i 2015. JCI Oslo er veldig glade og stolte over dette samarbeidet og ser med entusisamse frem til et videre samarbeid og de muligheter som ligger i avtalen.

JCI Oslo oppfordrer alle medlemmer til å delta aktivt for å utnytte alle de muligheter som ligger i denne avtalen. Gå til deres hjememside for mer informasjon: www.chamber.no

Color Line Cruises

Color_Line_logoColor Line Cruises og JCI Oslo har inngått et samarbeid i 2015, der Color Line støtter oss i gjennomføring av vår Twinning Program med JCI Kiel (Wirtschaftsjunioren Kiel).

På vårt første cruise med Color Line til Kiel i september 2015 gjorde Color Line sine flotte konferanselokaler tilgjengelig for oss slik at vi kunne gjennomføre et kurs på overfarten til Kiel. I tillegg fikk vi en omvising om bord, samt et interessant foredrag om bedriften.

JCI Oslo  takker for en fantastisk opplevelse om bord hos Color Line så langt, og vi ser frem til et langsiktig samarbeid i årene som kommer med vår Twinning partner JCI Kiel.