Årets begivenhet i JCI Norway – Nasjonalkongressen – ble i år organisert av lokalforeningen JCI Molde på Scandic Seilet Hotel i Molde.

Nasjonalkongressen finner sted hvert år i oktober. Medlemmer fra alle JCI lokalforeningene i Norge deltar på en langhelg med faglig og sosialt innhold. Programmet består av seminarer og foredrag, sosiale arrangementer og bedriftsbesøk, samt offisielle programelementer som galamiddag med prisutdelinger, debatt- og talekonkurranse og generalforsamling ved valg av det nasjonale styret i JCI Norway.

Stian Østengen på JCI Norway Nasjonalkongress 2015
Stian Østengen holder talen sin under talekonkurransen.

JCI Oslo var med

JCI Oslo deltok med blant annet påtroppende president i JCI Oslo Oxana Petrova på nasjonalkongressen i år.

– Kongressen var veldig godt organisert, på et veldig fint hotell og vi fikk treffe mange medlemmer fra hele landet, forteller Oxana Petrova.

Stian Østengen deltok for JCI Oslo i den nasjonale talekonkurransen og kom helt til finalen. Seier gikk til slutt til Vishal Kaura fra JCI Drammen. Vi gratulere!

Årets Debattant kåret på Nasjonalkongress.
Ahmed Fouikri ble kåret som årets debattant under Nasjonalkongresssen i Molde.

 

I årets debattkonkurranse deltok Ahmed Fouikri, Sakariya Abdullahi og Oxana Petrova. Som nykommere i debattsporten hadde laget tøffe og erfarne motstandere. Men innsats lønner seg, og Ahmed ble kåret som årets debattant under Galamiddagen. Gratulerer!

I år fikk JCI Norway også besøk av JCI sin verdenspresident i 2015, Ismail Haznedar.

På generalforsamlingen ble det nye nasjonale styret for 2016 valgt. Vi graluterer Marianne O. Møller (valgt til President) Alma Karabeg (valgt til påtroppende president), Lars Inge Leiflåten (valgt til Executive Vice President Vekst), og Dagfinn Bang-Johansen (valgt til Executive Vice President Drift).

Galamiddag på Nasjonalkongress 2015.
Sakariya Abdullahi med andre JCI medlemmer under Galamiddagen.

JCI Norway Nasjonalkongress 2016

På generalforsamlingen har Oxana Petrova, på vegne av JCI Oslo og prosjektgruppen, presentert prosjektforslaget om å få arrangere nasjonalkongressen i 2016. Forslaget ble godt mottatt og prosjektgruppen for Nasjonalkongressen 2016 vil sende inn endelig søknad til JCI Norway i løpet av året.

Please follow and like us:
Nasjonalkongress 2015 i Molde – JCI Oslo var med