Ahmed Fouikri (21), visepresident prosjekt 2016

Ahmed Fouikri - JCI OsloMedlem siden april 2015.

Hvorfor ble du med i JCI?

I utgangspunktet var det en veldig god venn av meg som anbefalte meg JCI. Jeg var litt usikker til å begynne med, men i det vi deltok på første månedsmøte, så syntes jeg at det var noe for meg. Jeg fikk møte veldig mange hyggelige mennesker, som virket engasjerte og ønsket hverandre godt.

Hva har jeg fått ut av JCI?

Nå er jeg VP Prosjekt og jeg føler at det er utfordrende og lærerikt. I tillegg har jeg vært på ulike internasjonale konferanser. Blant annet Verdenskongressn i Japan, hvor jeg representerte Norge i debattkonkurransen sammen med to andre medlemmer fra JCI Norge. Det var utrolig krevende og gøy. Etter 6 dager i Kanazawa ble jeg kjent med mange JCI-medlemmer fra ulike deler av verden, som jeg kan besøke når som helst.

Benedicte Nylund (30), lokalpresident 2014/2015

BenedicteMedlem siden november 2012.

Hvorfor ble du med i JCI? 

Jeg ble med i JCI fordi jeg synes de hadde mange spennende prosjekter og kurs, og ble tatt i mot på en veldig god måte. Spesielt likte jeg at det var veldig god stemning i foreningen som gjorde at jeg følte meg velkommen. Jeg liker spesielt godt at man får utfordringer veldig raskt, selv hadde jeg ikke vært medlem veldig lenge før jeg ble valgt til lokalpresident. Setter veldig stor pris på utviklingsmulighetene og tilliten som jeg fikk.

Hva har jeg fått ut av JCI? 

Jeg har fått veldig mye ut av medlemskapet mitt i JCI. Jeg har ledet en organisasjon i to år, vært prosjektleder for flere prosjekter og blitt kjent med mange fin personer i min egen forening, og attpåtil har jeg fått et internasjonalt nettverk og det synes jeg er kjempegøy.

Nora Gamst (30), prosjektleder JCI Norway Nasjonalkongress 2016

Nora Gamst - JCI OsloMedlem siden desember 2012.

Hvorfor ble du med i JCI? 

Jeg ble kjent med JCI tilfeldig gjennom en avisartikkel. Da jeg snart var ferdig med studiene og ut etter et større nettverk både profesjonelt og privat, ble jeg med på et informasjonsmøte. Der hadde jeg mitt første aha-opplevelse om meg selv og var solgt med en gang. Dette var det jeg ville drive med, nettverking både nasjonalt og internasjonal, samt kurs og prosjekter som kunne videreføre min egen utvikling også etter studiene.

Hva har jeg fått ut av JCI? 

Mer en jeg forventet! Jeg fikk nettverket jeg var ut etter, men også så mye mer. Jeg fikk venner for livet. Samtidig har jeg utviklet meg på områder jeg ikke engang hadde tenkt på. Med i JCI har jeg fått så mange forskjellige muligheter for å prøve meg frem. Jeg har investert mye tid i JCI, prøvde mange forskjellige ting, og har fortsatt en lang liste foran meg. Det som jeg har fått ut av JCI er muligheten til å prøve og feile i en trygg arena, det å finne min egen vei og det jeg vil drive med, samt det å utvikle meg på områder jeg aldri har tenkt jeg kunne eller ville drive med.

Oxana Petrova (32), lokalpresident 2016

Oxana Petrova - JCI OsloMedlem siden desember 2013.

Hvorfor ble du med i JCI? 

Jeg ble kjent med JCI på Global Career Fair i Oslo i november 2013. På den tiden hadde jeg akkurat flyttet til Norge fra Russland og hadde ikke mange venner i Oslo. Jeg tenkte at JCI er en fantastisk forening til å bygge nettverk og stifte nye vennskap.

Hva har jeg fått ut av JCI? 

Jeg synes at JCI ga meg både nettverk og nye muligheter til personlig utvikling. JCI Oslo har mange engasjerte medlemmer som inspirerer meg til å utfordre og utvikle meg personlig hele tiden. I tillegg er JCI en stor internasjonal organisasjon hvor det skjer noe hele tiden, hvorav konferanser, prosjekter og akademier. I JCI kan du kombinere ferie med kursing, nettverk og utvikling. Jeg synes medlemskapet i JCI har vært en av de viktigste milepælene i livet mitt.

Julie Raasoch Simonsen (23), visepresident administrasjon 2016

Julie R. Simonsen - JCI OsloMedlem siden september 2014.

Hvorfor ble du med i JCI? 

Jeg ble spurt om å være med og ble invitert på et månedsmøte, og første månedsmøte handlet om markedsføring av JCI som forening, og det syns jeg var veldig interessant og fikk en god innsikt i hva foreningen handlet om, og jeg ble solgt med en gang. Dette var et veldig bra tidspunkt for meg å bli medlem for jeg lette etter nye utfordringer. Her fant jeg et sted hvor jeg kunne prøve noe nytt og også engasjere andre.

Hva har jeg fått ut av JCI? 

Masse! For eksempel har jeg fått være med i styret, nå på andre året og synes det er utrolig gøy og jeg mener det er veldig gøy ikke minst å drifte foreningen, men å engasjere medlemmer og meg selv i å begynne nye prosjekter og aktiviteter. Som i år, er jeg med i prosjektgruppa for Nasjonalkongressen 2016. Det er utrolig spennende og ikke minst lærer vi utrolig mye i prosessen! Dette er noe jeg gleder meg veldig til å fortsette arbeidet med.