JCI Oslo JCI Norway 60 years of impactDet var en gang… en håndful unge norske menn som brakte tanken om Junior Chamber med seg hjem fra USA. De hadde blitt kjent med de unge handelskammrene i USA som idealistiske og godt arbeidende organisasjoner for yngre menn innen arbeidslivet, og i tilknytning til det JC-bevegelsens engasjement for å skape en bro mellom generasjonene. I 1956 samlet seg medlemmene fra Yngres avdeling av Oslo Handelsstand som kjente til Junior Chamber fra utlandet og etterhvert ble Yngres avdeling det første Junior Chamber i Norge. Den 11. september 1956 konstitueres Oslo Junior Chamber og søknad om opptagelse i Junior Chamber International blir godkjent på verdenskongress i New Zealand på provisional basis.

Kjære medlemmer, interesserte og gjester, 

vi ønsker herved å invitere dere til årets største event i JCI Norway – NK 2016 – som finner sted 6. – 9. oktober v/ Comfort Hotel RunWay på Gardermoen. JCI Oslo, Norges eldste JCI forening, er årets arrangør i anledning vårt 60-års jubileum.

Vi er veldig glad for at det fantes ildsjelene i 1956 som gjorde JCI til en virkelighet også i Norge. Deres innsats gjør at vi i år kan feire JCI Norways 60-års jubileum. Denne eventyrlige historien har blitt en success historie, og vi håper at dere alle er med for å feire dette med oss på nasjonalkongressen i oktober. 

Vår ambisjon er ikke mindre enn å gjøre årets nasjonalkongress historisk. Etter temaet for årets kongress vil vi lære av fortiden, leve gode liv i nåtiden, og lede oss selv og samfunnet i en lysende fremtid. Bli med på en minnerikt, høytidelig og gøyal helg på nasjonalkongressen – en helg som engasjerer og hvor du kan møte nye venner og gamle kjente for å dele kunnskap, erfaringer og latter.

Les mer om årets program høydepunkter i brosjyren her. og meld deg på under: www.nk2016.no

Vi sees i oktober!

Please follow and like us:
JCI Norway Nasjonalkongress 2016