JCI Oslo EventsJCI Oslo møtes den andre torsdagen hver måned. Månedsmøtene våre avholdes i Oslo Handelskammer, Henrik Ibsensgate 100. I tillegg arrangerer vi forskjellige bedriftsbesøk, samt sosiale eventer, afterwork-treff og teambuilding aktiviteter.

Datoer får månedsmøtene om våren:

12. januar, 9. februar, 9. mars, 20. april, 11. mai, 8. juni

Under finner du arrangements kalenderen vår. NB! Vi bruker aktivt facebooksiden vår, der du kan finner oppdatert informasjon.

Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events

Events List Navigation

December 2017

JCI Oslo – Prosjekter 2018

14. December @ 17:30 - 20:30

Bli med oss på det siste plenumsmøtet før det nye året! Ønsker du å lære hvordan man styrer et prosjekt? Ønsker du å bygge personlig erfaring ved å jobbe i prosjekt? Eller ønsker du å gjøre en forskjell i menneskers liv, og skape noe positivt? Å jobbe med et prosjekt i JCI Oslo er en fantastisk måte å utvikle dine personlige kunnskaper, samt gjøre en forskjell. Du står fritt til å jobbe med de prosjektene du måtte ønske, eller opprette…

Find out more »

JCI Oslo – Insights Discovery Workshop

16. December @ 10:00 - 16:00
JCI Oslo, Henrik Ibsens gate 100
Oslo, 0255 Norway
+ Google Map

Junior Chamber International og JCI Norway har et tett samarbeid med Insights® som fasiliterer programmer for personlig utvikling som hjelper organisasjoner i hele verden med å få det absolutt beste ut av deres medarbeidere eller medlemmer. Insights programmene baserer seg på den jungianske psykologien og anvender et bredt utvalg av mer eller mindre dyptgående psykometriske modeller som kan hjelpe personer med å kommunisere mer effektivt, forstå seg selv og andre, samt takle de vanskeligste utfordringer på arbeidsplassen eller i andre…

Find out more »
+ Export Events

Events 2017: Kurs og events publiseres fortløpende, men du kan allerede nå holde av den andre torsdagen i måneden for månedsmøtene våre. Disse møtene er åpne for gjester og interesserte.

Sosiale samlinger og interne events publiseres ikke på hjemmesiden, men du kan ta kontakt med oss for å være med på et AfterWork for å bli bedre kjent med oss!