JCI Oslo EventsJCI Oslo møtes den andre torsdagen hver måned. Månedsmøtene våre avholdes på Edvard Munch VGS, Ullevålsveien 5. I tillegg arrangerer vi forskjellige bedriftsbesøk, samt sosiale eventer, afterwork-treff og teambuilding aktiviteter.

Under finner du arrangements kalenderen vår. NB! Vi bruker aktivt facebooksiden vår, der du kan finner oppdatert informasjon.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

JCI Oslo – Prosjekter 2018

14. December 2017 @ 17:30 - 20:30

Bli med oss på det siste plenumsmøtet før det nye året!

Ønsker du å lære hvordan man styrer et prosjekt? Ønsker du å bygge personlig erfaring ved å jobbe i prosjekt? Eller ønsker du å gjøre en forskjell i menneskers liv, og skape noe positivt?

Å jobbe med et prosjekt i JCI Oslo er en fantastisk måte å utvikle dine personlige kunnskaper, samt gjøre en forskjell. Du står fritt til å jobbe med de prosjektene du måtte ønske, eller opprette helt nye.

Desember møtet vil bli et tilbakeblikk på hvordan året 2017 var for JCI Oslo, og hva som ligger foran oss i 2018. JCI handler om positiv innvirkning på samfunnet rundt oss, og vi skal snakke om hvordan vi i JCI Oslo jobbet i 2017 for å oppnå dette.

Første del av møte skal Kim Frode og Ana snakke om sine siste prosjekter, med fokus på hva de lærte, og hva de oppnådde.
Siste del av møtet skal vi se fremover på neste års prosjekter, og hva DU kan gjøre for å skape positiv påvirkning.

Kim Frode har vært medlem av JCI Oslo siden Mai 2017. Han var med på FLA i Drammen, og europakongressen i Basel. Siden da har han vært med å organisere BLA, var med på verdenskongressen i Amsterdam, og er en av lederene i Trygg Taletrening. I 2018 skal Kim Frode være VP Prosjekt i JCI Oslo.
Til daglig jobber Kim Frode som IT konsulent hos Bouvet. Igjennom jobben har han tatt PRINCE2 sertifisering, og tar på seg prosjektleder oppgaver.

Ana var med på FLA i Drammen 2016, og meldte seg inn i JCI Oslo rett etterpå. Siden da har hun vært en ivrig debattant, og i Mai 2017 ble hun JCI European Champion i Engelsk debatt.
Hun holder debatt treninger hver måned, var med å organisere BLA, og er en av lederen av World Clean-up Day 2018.
I 2018 blir Ana VP International i JCI Oslo.
Ana jobber som senior prosjektingeniør hos Aker Solutions, og har 10 års erfaring med ingeniør prosjekter for undervanns olje- og gassutstyr. Hun er også involvert i LEAN, og studerer for tiden for å ta LEAN Six Sigma Yellow Belt.

La oss lære av deres erfaringer fra prosjektene, og finne ut hvordan vi sammen kan skape positive forandringer i året som kommer.

Agenda:
17:30 – 18:00 Mingling
18:00 – 20:30 Prosjekter 2017 og 2018
20:10 – 20:30 JCI Oslo President Gunnar Bostrøm’s høydepunkter i 2017

Eventet er åpent for alle.

Ved spørsmål, kontakt lokalpresident Gunnar Bostrøm
tlf 406 20 583 / e-post:

Please follow and like us:
JCI Oslo – Prosjekter 2018

Details

Date:
14. December 2017
Time:
17:30 - 20:30

Organizer

JCI Oslo

Events 2018: Kurs og events publiseres fortløpende, men du kan allerede nå holde av den andre torsdagen i måneden for månedsmøtene våre. Disse møtene er åpne for gjester og interesserte.

Sosiale samlinger og interne events publiseres ikke på hjemmesiden, men du kan ta kontakt med oss for å være med på et AfterWork for å bli bedre kjent med oss!