JCI Oslo EventsJCI Oslo møtes den andre torsdagen hver måned. Månedsmøtene våre avholdes på Edvard Munch VGS, Ullevålsveien 5. I tillegg arrangerer vi forskjellige bedriftsbesøk, samt sosiale eventer, afterwork-treff og teambuilding aktiviteter.

Under finner du arrangements kalenderen vår. NB! Vi bruker aktivt facebooksiden vår, der du kan finner oppdatert informasjon.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

JCI Oslo – Insights Discovery Workshop

16. December 2017 @ 10:00 - 16:00

Junior Chamber International og JCI Norway har et tett samarbeid med Insights® som fasiliterer programmer for personlig utvikling som hjelper organisasjoner i hele verden med å få det absolutt beste ut av deres medarbeidere eller medlemmer.

Insights programmene baserer seg på den jungianske psykologien og anvender et bredt utvalg av mer eller mindre dyptgående psykometriske modeller som kan hjelpe personer med å kommunisere mer effektivt, forstå seg selv og andre, samt takle de vanskeligste utfordringer på arbeidsplassen eller i andre organisasjon.

Den 16. desember organiserer JCI Oslo et Insights Workshop og tilbyr muligheten for deltakere å få en egen Insights Discovery Personlig Profil. Profilen er ikke en personlighetstest, men et personlig utviklingsverktøy, som gir individer en engasjerende, forsterkende og transformativ innsikt i seg selv og andre. Deltakere vil lære bl.a. om hvordan du kan tilpasse deg for å oppnå best kontakt med andre, og hvordan å bygge sterke og effektive relasjoner.

Om Insights Discovery Personlig Profil

For å motta profilen, må du fullføre en preferanse-evaluator. Resultatet er en 20+ siders profil som hjelper mottakeren å få en detaljert forståelse av sin personlige stil, og hvordan denne påvirker relasjoner i både personlige og profesjonelle miljøer. Ved å løfte det unike i hver enkelt person, illustrerer profilen hvordan det å gjenkjenne og verdsette forskjeller kan styrke enkeltpersoner, preferanser og forventninger. Hver profil inkluderer et grunnkapitel som forteller om: stil og tilnærming, viktige styrker og svakheter, verdi til teamet, kommunikasjonsstil, mulige blinde flekker, motsatte type og forslag til utvikling.

Om kursholder

Kursholder er Nora Gamst fra JCI Oslo. Nora har hatt flere verv i JCI gjennom årene, bl.a. som lokalt styremedlem, lokalpresident, prosjektleder for JCI Norway’s Nasjonalkongress 2016, og i år som EVP Administrasjon i JCI Norway. Hun er også valgt til påtroppende nasjonalpresident i JCI Norway for 2018.

Gjennom de siste årene har Nora holdt flere kurs i JCI blant annet om personlighetstyper og atferd, prosjektmanagement, og flere offisielle JCI kurs. Nora er i dag en sertifisert Insights Discovery Trainer og skal fasilitere Insights Workshop for å lære deltakere om å forstå hvorfor mennesker har forskjellig oppførsel og forskjellige preferanser.

Praktisk informasjon

Sted: Oslo Sentrum (sted kommer snart)
Tid: kl. 10 – 16 (inkl. 1 time lunsj, maten er ikke inkludert)

Påmelding: https://jcioslo.enkelpaamelding.no/5/

Påmeldingsfrist: fredag 1. DESEMBER 2017
(påmelding gyldig når betalt)

Maks. antall deltakere: 20

Pris: 1500 kr – for Personlig Insights Discovery Profil og Insights Discovery Arbeidsbok

Etter påmeldingsfristen vil alle påmeldte få tilsendt en link til spørreskjemaet som dere må fylle ut, slik at vi kan generer deres personlige Insights profiler.

Svarene må være mottatt innen fredag 8. desember 2017.

Etter påmeldingsfristen vil alle påmeldte få tilsendt en link til spørreskjemaet som dere må fylle ut, slik at vi kan generer deres personlige Insights profiler.

Ikke medlem av JCI Oslo?

Kontakt kursholder
Sjekk også ut mer om JCI Oslo: https://goo.gl/V1ENxb

Ved spørsmål ta kontakt med kursholder
Nora Gamst:

Please follow and like us:
JCI Oslo – Insights Discovery Workshop

Details

Date:
16. December 2017
Time:
10:00 - 16:00

Organizer

JCI Oslo

Venue

JCI Oslo
Henrik Ibsens gate 100
Oslo, 0255 Norway

Events 2018: Kurs og events publiseres fortløpende, men du kan allerede nå holde av den andre torsdagen i måneden for månedsmøtene våre. Disse møtene er åpne for gjester og interesserte.

Sosiale samlinger og interne events publiseres ikke på hjemmesiden, men du kan ta kontakt med oss for å være med på et AfterWork for å bli bedre kjent med oss!